Integritetspolicy

Integritetspolicy

Mörrum River Lodge respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter som behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar (GDPR) enligt Dataskyddsförordningen

1. Vilka uppgifter samlas in och varför?
1.1 Personuppgifter
Vi samlar in personuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer och e-mail som du frivilligt tillhandahåller till oss och använder dem för att boka din resa och skicka information om din bokning och sparas endast för givna ändamål.
Informationen används primärt av anställda hos Mörrum River Lodge för att endast uppfylla ovan nämnda syften. Detta innebär att det normalt sett rör sig enbart om behöriga anställda hos Mörrum River Lodge.
Vi säljer inte, hyr ut, distribuerar eller på annat sätt gör dina personuppgifter tillgängliga för tredje part. Vi behöver dock dela informationen med våra leverantörer både innanför och utanför EU för de ändamål som berör din bokning.

1.2 Användning av Cookies
Den andra typen av uppgifter är de vi samlar in genom cookies för att kunna se hur vår hemsida används och avläsa statistiska uppgifter.
Cookies hos oss innehåller inte någon data om dig och ger oss heller inte information om vem du är. Dessa cookies samlar endast in uppgifter om ditt besök på hemsidan. Anledningen till att vi samlar in denna information är för att ge dig som besökare bästa möjliga upplevelse när du besöker hemsidan. Det hjälper oss också att förstå om vår hemsida är användarvänlig och om den ger dig rätt information vid rätt tidpunkt.
Genom att använda vår hemsida, samtycker du som besökare med hur Mörrum River Lodge använder cookies i enlighet med beskrivningen på denna sida.

2. Säkerhet
Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter genom brandvägg och skydd mot obehöriga intrång i våra datasystem.

3. Hur länge sparas informationen?
Efter avslutad resa sparas dina kunduppgifter och resehistorik i 2 år om du inte aktivt samtyckt till att vi får behålla dina uppgifter längre. Vi sparar också dina personuppgifter på andra grunder än reseavtal, t.ex. för att följa bokföringslagen. De lagstadgade kraven enligt andra lagar styr hur länge vi måste spara dina uppgifter

4. Hur kan du få tillgång till samt uppdatera din information?
Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och kan begära en kopia. Du har också rätt att få felaktiga personuppgifter om dig korrigerade och du kan i vissa fall be oss att radera dina personuppgifter.

5. Gäller denna policy på länkade webbsidor?
Vår hemsida kan innehålla länkar till andra hemsidor. Denna integritetspolicy gäller för denna hemsidan så när du klickar dig vidare till andra hemsidor bör du läsa deras integritetspolicy.

6. Hur uppdaterar vi denna Cookies & integritetspolicy?
Vi går igenom vår integritetspolicy kontinuerligt och om en ändring skulle ske, lägger vi upp den på vår hemsida.

7. Kommentarer och synpunkter
Om du önskar att vi stryker dig från våra system eller har frågor om vår integritetspolicy kan du vända dig till: info@morrum.se.

SvenskaEnglishDeutsch