‍‍‍‍‍‍M‍‍‍‍‍‍enu

Före/efter maten

Charkuteri/ost tallrik                 135:-
Lokala charkuterier/ostar med knäckebröd & smör

Angusölkorv                                39:-
Från Friskatorpet i Rinkaby

Vitlöksbröd                                  35:-

Förrätter

Egenrökta räkor                        125:-
MSC-märkta räkor, hemgjord aioli & levain

S.O.S                                             105:-
Tre sorters sill, kryddostcrème & knäckebröd

Toast skagen                              105:-
Klassisk toast skagen

Bruschetta                                  85:-
Elleholms tomater & vitlöks levain från Ninas

Huvudrätter

Entrecôte                                   245:-
Kött från Ugglarp serveras med timjanskryddad potatiskaka
& tomatsallad. Välj mellan vitpepparsmör/persiljevitlöksmör

Kycklingsallad                           175:-
Quinoasallad med majskyckling & caesardressing

Panerad rotselleri                     160:-
Panerad rotselleri kombineras med ljumna grönsaker & dijonmajonnäs

Varmrökt lax                             225:-
Lax från Wägga rökeri, grön sparris, smörstekt potatis & romsås

Efterrätter

Vaniljpannacotta                      90:-
Serveras med säsongens egen odlade ‍‍‍bär‍‍‍

Vaniljglass med rabarber       75:-

Before/after dinner

charcuterie/cheese plate          135:-
Local charcuterie and cheese served with crips bread & butter

Smoked sausage                         39:-
From Friskatorpet in Rinkaby

Garlic bread                                   35:-

Starters

Home smoked shrimps             12‍‍‍5:-
MSC-marked shrimps, homemade aioli & levain

S.O.S                                                 105:-
Three different herrings, spiced cheese & crips bread

Toast skagen                                  105:-
Swedish classic. Chrimps with roe, toast & mayonnaise

Bruschetta                                      85:-
Tomatoes from Elleholm & levain from Ninas

Main courses

Entrecôte                                       245:-
Meat from Ugglarp served with thymespiced potatocake
and tomato salad. Choose between two different butters.

Chicken salad                               175:-
Quinoa salad served with corn chicken & caesardressing

Breaded Celeriac                          160:-
Breaded celeriac combined with leek crème, hot butter
& tomato salad from Elleholms tomater

Smoked salmon                           225:-
Salmon from Wägga rökeri, green asparagus, butter fried potato & roe sauce

Desserts

Vanilla pannacotta                       90:-
Served with own growth berries

Vanilla ice cream with rhubarb  75:-